Kylätalon tilat

Kylätalon tilat soveltuvat monenlaisien tapahtumien ja juhlien järjestyspaikaksi. Kylätalolla on järjestetty erilaisia tapahtumia mm. perhe/sukujuhlia, hirvipeijaisia, urheilutapahtumia, kyläläisten illanviettoja esim. Afrikka-ilta, Intia-ilta, uudenvuoden vastaanottajaisia myös erilaisia koulutustapahtumia esim hygieniapassi- ja ensiapukurssit

Tiloista peritään pientä käyttökorvausmaksua, joiden hinnat löytyvät hinnastosta.

Tilaisuuksiin voi vuokrata astiaston ja/tai pöytäliinoja Ahvensalmen Maa- ja Kotitalousseuralta. Astiaston vuokrauksesta huolehtii Leila Sallinen 0400 172063.
 


Kylätalolta löytyy

  • kirjasto
  • punttisali
  • kokoustilat
  • liikuntasali
  • keittiö
  • vuokrattava huoneisto yläkerrasta
 
Kyläkirjasto on avoinna jumpan aikaan. Muina aikoina voi kysellä avaimia Saku Salliselta 0400 803972 tai Antti Rönköltä 0400 771829.
 
Kuntosalilla on mm. puolapuut, käsipainoja, tanko ja irtolevyt, monitoimilaite, kuntopyöriä, nyrkkeilysäkki, yms. Kuntosali on avoinna sopimuksen mukaan. Avaimia kuntosalille voi tiedustella Saku Salliselta 0400 803972 tai Antti Rönköltä 0400 771829.
 
Kokoustila sijaitsee kyläkirjaston yhteydessä. Kokoustilaan mahtuu 25hlö. Kokoustilaan on mahdollista saada videotykki ja dokumenttikamera. Nettiyhteyttä ei ole mutta erioperaattoreiden nettitikut toimivat tilassa. Kokoustilasta peritään tilan käyttömaksua. Kokouksiin on erikseen tilauksesta mahdollista saada myös kahvitus. Kokoustilojen varauksista voi tiedustella Saku Salliselta 0400803972.
 
Liikuntasalissa järjestetään talvella kerran viikossa ja kesäaikaan kaksi kertaa viikossa jumppaa. Jumpan vetäjänä on toiminut jo useamman vuoden ajan Agata Laitinen.
 
Kylätalolla on myös pingispöytä, mailat ja pallot sadepäivän peleihin. Pelaamaan pääsee sopimuksen mukaan. Avaimen kyselyt liikuntasaliin Saku Salliselta 0400803972
 
Keittiö on pientä käyttökorvausmaksua vastaan tilaisuuksien käytössä. Keittiöstä löytyy iso sähköuuni ja –hella, astianpesukone, jenkkijääkaappipakastin.
 
 
Powered by Smart Kotisivutyökalu